Bedankt - bedankt - bedankt   Foto Gijs Hoogland

Kleurrijke complimenten voor medewerkers Maasziekenhuis

Kleurrijke complimenten voor medewerkers Maasziekenhuis

BEUGEN | Stichting Vrienden van het Maasziekenhuis wil graag alle medewerkers van het Beugense ziekenhuis complimenteren voor het harde werken gedurende 2020. Zodoende dat de stichting tot aan kerst, dagelijks een compliment in woord en beeld op het ziekenhuis gaat projecteren. 

Sinds maart van dit jaar is het over de volle breedte enorm druk in het Maasziekenhuis. In het voorjaar was daar de uitbraak van het coronavirus. Inmiddels heeft ook de tweede golf ons land bereikt, met alle nare gevolg van dien. Voor de medewerkers van het Maasziekenhuis is het een enorme uitdaging om alle processen en noodzakelijke behandelingen goed uit te blijven voeren. Gelukkig lukt dat in de meeste gevallen dankzij betrokken en zeer hard werkende mensen.

Door de noodzakelijke, beschermende maatregelen in verband met Covid-19 loopt iedereen de benen uit het lijf. ‘We realiseren ons dat dit erg veel van de medewerkers vraagt”, aldus het bestuur van de Stichting Vrienden van het Maasziekenhuis. “Om hier uitdrukking aan te geven willen we namens de ambassadeurs, de Vrienden en zeker ook patiënten en bezoekers, alle medewerkers van het ziekenhuis een groot compliment geven.”

Daarom gaat de stichting dagelijks een geweldig compliment, met licht en kleur, op het Beugense ziekenhuis projecteren. Deze complimenten zullen ook te lezen zijn op de LED zuilen in Boxmeer, welke worden gesponsord door Jordans Boxmeer, één van de ambassadeurs van Vrienden van het Maasziekenhuis.

“Medewerkers in de zorg zijn hardwerkende mensen. Onmisbaar als we ziek zijn en dit jaar werken zij door de gevolgen van COVID-19 onder zeer moeilijke omstandigheden. Daarvoor willen we ze allemaal extra en zichtbaar bedanken. Deze vorm van waardering mogen ze in hun zak steken, ze hebben het dik en dubbel verdiend”
 ‹ Terug naar Projecten 2020
Doneren? Doneer d.m.v. QR-code voor een donatie. Het bedrag kan eenvoudig aangepast worden. QR-code
ANBI

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
archief  ›