Club van 1000 Vrienden

Wordt u lid van de Club van 1000 Vrienden en doneert u voor een prettig thuis in ons ziekenhuis? Word voor een periode van 3 jaar ook een Vriend van het Maasziekenhuis door minimaal € 100 per jaar te doneren.

Door uw ondersteuning kunnen wij extra aandacht geven aan het welbevinden van patiënten. Extraatjes en middelen die er aan bijdragen dat de zorgen en pijn van de zieke enigszins worden verzacht. Hiermee willen we het verblijf van de patiënten en hun naasten aangenamer maken, zodat zij zich beter "thuis" voelen in het Maasziekenhuis.

Voorbeelden van projecten van de Vrienden van het Maasziekenhuis zijn:

  • Speelgoed voor zieke kinderen.
  • Verrijdbare slaapstoelen voor familieleden, die de nacht bij hun dierbare willen doorbrengen.
  • Relaxmassages voor kankerpatiënten, die zojuist een zware chemokuur hebben ondergaan.
  • De inrichting van een stiltecentrum, waar patiënten en bezoekers tot rust kunnen komen.
  • Bijeenkomsten met lotgenoten, waar ervaringen kunnen worden uitgewisseld.

Het Maasziekenhuis kan deze extraatjes niet uit eigen middelen betalen. Omdat ze niet onder de zorgverzekering vallen. Het Maasziekenhuis heeft daarvoor onze hulp nodig. En die wil de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis graag bieden. Want we zijn trots op ons ziekenhuis.
Om deze ondersteuning te kunnen blijven bieden hebben we Vrienden nodig die bereid zijn om ons jaarlijks te steunen. En die ook actief mee helpen onze doelstellingen te realiseren. 

Leden van de Club van Vrienden sympathiseren met het doel van Vrienden van Maasziekenhuis. Zij geven uiting aan hun sympathie door jaarlijks een bedrag van minimaal € 100,- te doneren. U kunt na 3 jaar besluiten uw lidmaatschap op te zeggen. 

Wilt u ook Vriend worden? Meer informatie treft u aan in de flyer; zie hierna onder "Downloads en links".

Aanmelden als Vriend

Doneren? Doneer d.m.v. QR-code voor een donatie. Het bedrag kan eenvoudig aangepast worden. QR-code
ANBI

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
archief  ›