Het stiltecentrum (2014)Het stiltecentrum (2014)Het stiltecentrum (2014)Het stiltecentrum (2014)Het stiltecentrum (2014)Het stiltecentrum (2014)Het stiltecentrum (2014)Het stiltecentrum (2014)

Het stiltecentrum (2014)

Benodigd bedrag: € 24.675,-

Inrichting
De ruimte is zodanig ingericht dat mensen van alle geloofsovertuigingen en levensbeschouwingen zich er thuis kunnen voelen.  

In het Stiltecentrum liggen verschillende boeken die bezoekers kunnen bekijken of lezen. In het reactieboek kunnen enkele woorden, overdenkingen, gebeden, een gedachte of een wens opgeschreven worden. Ook bestaat de mogelijkheid om een kaarsje te branden voor een naaste of voor uzelf. 

Rituelen
Het is mogelijk om in het Stiltecentrum rituelen te houden, bijvoorbeeld een afscheidsritueel, een bediening of een doop. Ook kunnen er herdenkingsbijeenkomsten gehouden worden of andere bezinningsmomenten voor een kleine groep mensen. 

Dag en nacht open
Het Stiltecentrum is dag en nacht geopend voor patiënten, familie, naasten, bezoekers, medewerkers en vrijwilligers en bevindt zich achterin het atrium op de begane grond van het Maasziekenhuis, route 028. 

Financiën
Dit stiltecentrum is mede tot stand gekomen dankzij een gift ten bedrage van € 5.000,-- van TVM Verzekeringen.‹ Terug naar 2014
Doneren? Doneer d.m.v. QR-code voor een donatie. Het bedrag kan eenvoudig aangepast worden. QR-code
ANBI

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
archief  ›