Leenfietsen geschonken

Leenfietsen geschonken

Drie gloednieuwe Batavusfietsen werden op donderdag 20 juli afgeleverd bij de Vrienden van het Maasziekenhuis. De fietsen, geschonken door Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk, zijn te leen voor bezoekers en medewerkers van het Maasziekenhuis.

Vrijwel dagelijks is er bij de receptie van Maasziekenhuis Pantein vraag naar een leenfiets. Ouders van patiëntjes van de kinderafdeling willen bijvoorbeeld even een boodschap doen in Boxmeer of medewerkers moeten snel naar een andere locatie. Rob Eissing, teamleider Facilitair: “Het Maasziekenhuis had al leenfietsen beschikbaar hiervoor, maar deze zijn vanwege ouderdom aan vervanging toe.”

Lemmens Tweewielers uit Cuijk besloot drie nieuwe Batavusfietsen met versnelling te schenken aan de Vrienden van het Maasziekenhuis: twee oranje en een zwart exemplaar. De fietsen zijn gemakkelijk in gebruik. Het zadel is eenvoudig te verzetten en de verlichting werkt altijd, batterijen vervangen is niet nodig. Caroline Lemmens: “We vinden de Vrienden van het Maasziekenhuis een mooi en goed doel. Daarnaast zijn veel medewerkers van Pantein klant bij ons. Op deze manier kunnen we iets terugdoen.”

Onderhoud van de fietsen zal, naast de standaard beurten van fietsenhandel Lemmens, worden verricht door de eigen technische dienst van het Maasziekenhuis. Rob: “De fietsen zullen, op een laagdrempelige manier, worden uitgeleend vanuit Pantein Plaza. We zijn blij dat we deze service kunnen blijven bieden dankzij Lemmens Tweewielers en de Vrienden van het Maasziekenhuis.”
 ‹ Terug naar Projecten 2023
Doneren? Doneer d.m.v. QR-code voor een donatie. Het bedrag kan eenvoudig aangepast worden. QR-code
ANBI

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
archief  ›