Bloemstukken/decoraties Bloemstukken/decoraties Bloemstukken/decoraties 

Bloemstukken/decoraties 

Op de poliklinieken en de balies in het ziekenhuis stonden de laatste jaren overal verschillende bloemstukjes. Sommige zijn leuk, maar er staan ook minder mooie tussen. Het is in ieder geval geen mooi geheel en dat doet afbreuk doet aan ons mooie Maasziekenhuis Pantein.


Vooral het atrium, waar iedereen binnen komt, heeft een prachtige uitstraling. Deze uitstraling kan veel beter bijvoorbeeld met mooie bloemstukken/decoraties. Wel verschillende stukken, maar wel in dezelfde lijn. De decoraties zijn rond de kerstdagen aangepast.

Onze Stichting Vrienden van het Maasziekenhuis besloot in het voorjaar te starten met een proef en de kosten ten bedrage van € 1.875,-- voor haar rekening te nemen. De reacties de afgelopen maanden waren zeer positief. Het was duidelijk een aanwinst voor het Maasziekenhuis Pantein. Daarbij komt dat niet alleen in het atrium bloemstukken/decoraties werden geplaatst maar ook op de afdelingen.

Groen & Kunstig (Anita Lintzen) uit Ottersum heeft elke 4 maanden bloemstukken/decoraties geplaatst, een serie die meer gebaseerd is op het jaargetijde. ‹ Terug naar Projecten 2022
Doneren? Doneer d.m.v. QR-code voor een donatie. Het bedrag kan eenvoudig aangepast worden. QR-code
ANBI

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
archief  ›