OOvB adviseurs en accountants

Maandag 27 februari 2023
Nieuws
Stichting Vrienden van het Maasziekenhuis is blij met al haar donateurs en ambassadeurs. Sommigen steunen de Vrienden met een geldbedrag, anderen door het verlenen van diensten in natura. Met het samenstellen van de jaarrekening van de Stichting verleent OOvB adviseurs en accountants ons geheel belangeloos jaarlijks een zinvolle en belangrijke dienst.

Door Wanda Laarakkers

Elk jaar ondersteunt OOvB adviseurs en accountants de penningmeester van Stichting Vrienden van het Maasziekenhuis met de jaarrekening van de Stichting. Deze jaarrekening bevat de balans en staat van baten en lasten. Deze geeft zo inzicht in de financiële situatie van de Stichting. De uitgaven aan projecten worden hierbij ook doorgenomen, ook voor het deel wat nog niet uitgevoerd of nog niet betaald is. Deze werkzaamheden sluiten heel goed aan bij de expertise van OOvB adviseurs en accountants.

Elke disciplines in huis
Meer dan veertig jaar geleden werd OOvB opgericht. De naam linkt naar de oprichters, de heren Otten en Oostendorp en later werd Van Boekel toegevoegd. De heer Oostendorp is helaas overleden, de andere heren zijn gepensioneerd. OOvB adviseurs en accountants, zoals het bedrijf sinds 2012 heet, telt vandaag de dag zeven vennoten in de directie. Vennoot Johan Geurts, Accountant-Administratieconsulent: “We werken in de driehoek van Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven. Onze vijf regiokantoren zijn bewust niet in grotere steden gevestigd, maar dichtbij de ondernemer. In zowel, Wanroij, Heesch, Uden, Cuijk en Wijchen, waar in totaal 130 specialisten aan het werk zijn, hebben we elke discipline in huis.”

Oog voor de mens achter de klant en collega
De klanten van OOvB zijn ondernemers in alle sectoren van het Midden Klein Bedrijf. Het dienstenaanbod is breed: accountancy, bedrijfskundig advies, financieel advies, juridische zaken, financieringsdesk, salarisdesk, startersadvies en subsidie-advies. Johan: “Onze visie: we hebben oog voor de mens achter de klant en collega, dit zorgt voor een sterke betrokkenheid. We stimuleren en ondersteunen klantambities en ondernemerschap. Ook als het even minder goed gaat blijven we partner en onze klanten steunen. Bij dit alles maakt kennis het verschil in ons bedrijf. We vinden het belangrijk dat werk en privé in balans zijn bij onze medewerkers. Het leuke van dit werk is het omgaan met mensen. Ze te ontzorgen en helpen bij beslissingen. Van kinderbijslag tot een testament, alles komt aan orde in een ondernemersgezin. De uitdaging is de klant overal mee te helpen, en alle mogelijkheden te onderzoeken zodat deze kan besparen op belasting.”

De Vrienden van het Maasziekenhuis
Op de vraag waarom zij zich belangeloos inzetten voor de Vrienden van het Maasziekenhuis antwoordt Johan: “Natuurlijk doen we dat! Wanneer iemand langdurig ziek is, en fysieke ellende heeft, is het fijn om een lichtpuntje te kunnen geven door een van de projecten van de Vrienden, of op wat voor manier dan ook. Iedereen kent wel iemand die wel eens in het ziekenhuis moet verblijven. Daarnaast past het bij onze oprechte betrokkenheid in de regio.”
 
 
‹ Terug naar nieuwsoverzichtDoneer nu!
Doneren? Doneer d.m.v. QR-code voor een donatie. Het bedrag kan eenvoudig aangepast worden. QR-code
ANBI

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
archief  ›