Cybox, ambassadeur van de Vrienden van het Maasziekenhuis

Dinsdag 25 oktober 2022
Nieuws

Cybox, ambassadeur van de Vrienden van het Maasziekenhuis

Cybox ontwikkelt sterke websites en online-oplossingen voor bedrijven in verschillende branches. Maar ook voor overheden, verenigingen en andere organisaties weten zij websites op maat te ontwerpen, programmeren en bouwen. Goed luisteren, korte lijnen met klanten en maatwerk leveren staat hierbij hoog in het vaandel.

Een kwart eeuw geleden richtten Marco van Gemert en Nando van Hees vanaf een zolderkamer Cybox op. Het was in die tijd nog niet vanzelfsprekend dat een bedrijf een website had. Hun eerste kantoor stond aan het Marktplein in Boxmeer. Dit werd verruild voor een ruimere werkplek op het Boxmeerse Mediaplein aan de Spoorstraat, waar ze nog steeds gevestigd zijn. Het bedrijf groeide uit tot een onderneming die bestaat uit programmeurs, designers, communicatie- en contentspecialisten. Vijf vennoten mogen zich eigenaar noemen; Bas, Nando, Marco, Sieb en Joris. Naast de twaalf vaste medewerkers werken er ook freelancers en stagiaires. Het bedrijf open stellen als leerschool vinden ze belangrijk bij Cybox, zo houden ze connectie met de volgende generatie. Joris Claassen woont met zijn vriendin en piepjonge zoon in Utrecht. In 2014 kwam hij bij Cybox werken. Joris: “Vanwege mijn affiniteit met techniek, de digitale wereld en het werken met mensen was ik hier snel op mijn plek. Na een paar jaar kreeg ik de vraag mede-eigenaar te worden, daar heb ik ‘ja’ op gezegd.”

Elke website een ander doel
Wanneer een klant, veelal uit het Land van Cuijk, Nijmegen maar ook bijvoorbeeld Utrecht, aanklopt bij Cybox vindt er een oriëntatiegesprek plaats. Wie is de klant? Wat doen ze? Wat maakt hen uniek? Allemaal vragen die de medewerkers van Cybox online vertalen. “We ontwerpen, programmeren en bouwen een unieke website en/of webshop voor de klant,” vertelt Joris. “Elke website heeft een ander doel en moet aansluiten bij de huisstijl. Onze kracht is maatwerk. Goed luisteren naar de klant en onze collega’s is belangrijk in het voortraject, tijdens en ook na afloop. Dan kom je er samen goed uit. Een website is nooit klaar. Net als een onderneming die is ook nooit af. Moeilijke vraagstukken zijn de leukste.” De hosting en e-mail heeft Cybox in eigen beheer. De door henzelf (door)ontwikkelde software ‘Backstage’ waarmee je de inhoud van je eigen website kunt beheren is een goede basis voor veel van hun projecten. Joris: “Je kunt dit gemakkelijk uitbouwen, zie het als dakkapellen op een huis bouwen, daardoor kun je de kwaliteit waarborgen.”

Vrienden van het Maasziekenhuis
Jaren geleden nam Cybox het initiatief een platform op te zetten voor en door de regio, het Platform Land van Cuijk. Het is een toeristisch- recreatieve website voor de regio die is uitgegroeid tot een volwaardig platform voor alle activiteiten in het land van Cuijk. Het heeft naast een website een magazine, routeboekjes, vlaggen enzovoort. “Hier zit veel liefde en tijd in, we vinden het belangrijk bij te dragen aan de regio,” volgens Joris. Als bedrijf wil Cybox het verschil maken in de omgeving door zijn kwaliteiten in te zetten. Dat doen ze voor clubs en verenigingen, en ook voor de Vrienden van het Maasziekenhuis. Als ambassadeur in natura zijn ze vanaf het eerste uur betrokken bij het maken en onderhouden van de website www.vvhm.nl. Joris: “Tien jaar geleden hebben we een website gebouwd voor de Vrienden waar de projecten op te zien zijn en waarop gedoneerd kan worden. Deze onderhouden en vernieuwen we ook. Deze stichting realiseert hartstikke goede projecten voor patiënten en personeel van het Maasziekenhuis. We vinden het belangrijk om ook op sociaal gebied in de omgeving waar we wonen en werken een steentje bij te dragen. Dat is een win-win situatie voor iedereen. Het trotst ben ik op de korte lijnen die we hebben met de klanten. We leveren maatwerk, zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.”


 
‹ Terug naar nieuwsoverzichtDoneer nu!
Doneren? Doneer d.m.v. QR-code voor een donatie. Het bedrag kan eenvoudig aangepast worden. QR-code
ANBI

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
archief  ›