Club van 1000 Vrienden

Donderdag 23 november 2023
Nieuws

Beugen- Inrichting van het stiltecentrum, konijn Jopie voor de kinderafdeling, relaxstoelen, handmassages, slechts enkele voorbeelden van projecten die zijn gerealiseerd door de Vrienden van het Maasziekenhuis. Met financiële bijdragen die zij krijgen van ambassadeurs, donateurs, én de ‘Club van 1000 Vrienden’, kan extra aandacht worden gegeven aan het welbevinden van patiënten, medewerkers en bezoekers.  

1000 Vrienden minimaal drie jaar aan hen binden, dat is het doel van de Vrienden van het Maasziekenhuis met deze ‘Club van Vrienden’. De Stichting werd in 2011 opgericht door maatschappelijk betrokken inwoners uit het Land van Cuijk en Noord-Limburg. Gewaardeerde ambassadeurs en donateurs zorgen ervoor dat de Vrienden waardevolle projecten kunnen realiseren die zorgen dat patiënten, bezoekers en medewerkers zich aangenaam voelen in het Maasziekenhuis Pantein.  


Wie zoeken we? 

Anton de Weerd, vicevoorzitter van de Vrienden van het Maasziekenhuis en bestuurslid Diny van Vliet: “Het idee om een club van 1000 Vrienden op te richten hebben we opgepakt om op een laagdrempelige manier duizend mensen; inwoners, ondernemers van het midden- en kleinbedrijf, ex-patiënten, serviceclubs of bijvoorbeeld sportclubs aan de Vrienden te verbinden. Mensen die samen met ons leuke projecten willen realiseren in het Maasziekenhuis. Drie jaar lang en al voor 100 euro per jaar ben je al vriend van het Maasziekenhuis en lid van de Club van 1000 Vrienden. Bij een bezoek aan het ziekenhuis zal zichtbaar zijn wat de stand van het aantal Vrienden is.”  


Unieke projecten 

Clubleden van de Vrienden krijgen, indien gewenst, als dank een logo/naamsvermelding op de website van Vrienden van het Maasziekenhuis. Via een nieuwsbrief worden ze op de hoogte gehouden van projecten die zijn gerealiseerd dankzij hun gedoneerde honderd euro per jaar. Dit zal een specifiek project zijn, dat alleen van het Club-van-Vrienden-geld wordt betaald. “Wij streven ernaar om jaarlijks te komen tot een flink bedrag waardoor we in staat zijn om een belangrijk element toe te kunnen voegen aan het welzijn van patiënten in het Maasziekenhuis. En natuurlijk houden we je als clublid op de hoogte!” 

Op de website, www.vvhm.nl, onder het kopje Club van 1000 Vrienden, is te lezen hoe u Vriend kunt worden.  

‹ Terug naar nieuwsoverzichtDoneer nu!
Doneren? Doneer d.m.v. QR-code voor een donatie. Het bedrag kan eenvoudig aangepast worden. QR-code
ANBI

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
archief  ›