Burgemeester Teunissen lid van comité van aanbeveling

Vrijdag 17 november 2023
Nieuws

Drie jaar geleden werd Hans Teunissen burgemeester van Gennep, het meest noordelijke stadje van de provincie Limburg. Een belangrijke voorziening voor de inwoners van zijn gemeente is het Maasziekenhuis. Reden voor de burgemeester om plaats te nemen in het comité van aanbeveling van de Vrienden van het Maasziekenhuis. 

“Gennep is een fijne kleine gemeente, het is mooi gelegen tussen Brabant en Gelderland in”, vertelt Hans Teunissen over zijn werkplek. “Het landschap is prachtig en de bevolking hartelijk. Onze inwoners zijn voor heel veel zaken aangewezen op het Land van Cuijk. Dit geldt ook voor het Maasziekenhuis, dat mooi dichtbij ligt. Een ziekenhuis hebben in je eigen regio is heel belangrijk.” 


Zinvolle projecten 

Toen burgemeester Teunissen hoorde over de Vrienden van het Maasziekenhuis, een Stichting die zich inzet voor een nog leefbaarder, aangenamer, sfeervoller en aantrekkelijker Maasziekenhuis was hij enthousiast. “Het is een mooi en goed initiatief waar ik graag mijn steentje aan wil bijdragen door plaats te nemen in het comité van aanbeveling. De verschillende projecten die ze realiseren zijn heel zinvol. Waar kan zal ik deze stichting ondersteunen. Ik sta er positief in!” 

‹ Terug naar nieuwsoverzichtDoneer nu!
Doneren? Doneer d.m.v. QR-code voor een donatie. Het bedrag kan eenvoudig aangepast worden. QR-code
ANBI

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
archief  ›