Interview met Ambassadeur Geert Meulensteen 

Zaterdag 13 mei 2017
Interview

Interview met Ambassadeur Geert Meulensteen (MOLA)

Mola, produceert ongebakken, diepgevroren bladerdeegproducten voor bakkerijen en bakeoff-afdelingen van retailers )bijvoorbeeld supermarkten’. Het pand, gevestigd op industrieterrein Sterckwijck te Beugen, draagt ook bij aan prettige werkomstandigheden voor het personeel van Mola. Mola gelooft in de kracht en toegevoegde waarde van werknemers en een veilige, aangename werkomgeving. Ook op maatschappelijk vlak draagt Mola haar steentje bij.

Mola sponsort verschillende lokale verenigingen en is ook ambassadeur van Stichting Vrienden van het Maasziekenhuis. Wij hielden daarom een interview met directeur Geert Meulensteen over het bedrijf. Wat houdt het bedrijf in en waarom zijn ze ambassadeur van onze Stichting? Geert (55) verteld: ‘Mola is het Latijnse woord voor Meulensteen. Wij maken ongebakken, diepgevroren bladerdeegproducten zoals appelflappen, saucijzenbroodjes en frikandelbroodjes voor de Nederlandse en Duitse markt.

Het bedrijf
‘Mijn vader kwam uit een bakkersfamilie en is toen dit bedrijf begonnen met alleen appelflappen. Dat is inmiddels flink uitgebreid met meerdere bladerdeegproducten. En dat bleek een gat in de markt. Het bedrijf bestaat ongeveer uit tachtig mensen en ik ben eindverantwoordelijk voor het bedrijf. “Het bedrijf is ontzettend gegroeid de afgelopen jaren. Vooral in de productie en op kantoor zijn er mensen bijgekomen. In de toekomst hoop ik nog meer te kunnen uitbreiden. We werken nu in drie ploegendiensten en ik wil dit graag uitbreiden tot vijf ploegendiensten”.

Trots
‘We zijn een echt team waarin ieder zijn of haar bijdrage levert. Ik ben dan ook heel trots als we op het eind van het jaar alle gestelde doelen met zijn allen behaald hebben. We hebben ook weinig last van de crisis gehad, mensen moeten toch blijven eten. De kunst is om de beste prijs-kwaliteitverhouding te hebben.’

Kwaliteit voorop
Bij Mola staat kwaliteit voorop. Het gecertificeerde voedselveiligheidssysteem en de continue kwaliteitscontrole staan daar garant voor. Door de milieubewuste en moderne fabrieksopzet produceert Mola op milieuvriendelijke wijze, zonder de efficiëntie van het proces en de belangen van de klant uit het oog te verliezen. Mola is niet voor niets op diverse normen gecertificeerd. Zo kan Mola altijd de grondstoffen traceren, mocht er onverhoopt een probleem ontstaan.

Ambassadeur
“Tijdens bijeenkomsten van de Stichting Vrienden van het Maasziekenhuis zag ik welke activiteiten de Stichting allemaal onderneemt en vond ik dit direct een mooi initiatief. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan de maatschappij’.

www.mola.nl
 
‹ Terug naar nieuwsoverzichtDoneer nu!
Doneren? Doneer d.m.v. QR-code voor een donatie. Het bedrag kan eenvoudig aangepast worden. QR-code
ANBI

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
archief  ›