Ambassadeursbijeenkomst 31-10-2018

Dinsdag 11 december 2018
Nieuws

Ambassadeursbijeenkomst 31-10-2018

Woensdag 31 oktober 2018 vond tussen 17.00 en 19.00 uur onze jaarlijkse Ambassadeursbijeenkomst plaats. Wij leggen onze ambassadeurs dan gedurende een paar uur in de watten als dank voor hun financiele bijdrage. 

Penningmeester Harrie van Boekel gaf een overzicht van de financiële situatie: deze is gezond en er zo voldoende in kas om nog een paar mooie aanvragen te honoreren.

Cardioloog Hans Peters gaf namens de bestuursvoorzitter Pauline Terwijn een overzicht van de nieuwe ontwikkelingen binnen de organisatie van Pantein en specifiek het ziekenhuis.
De ontwikkelingen zijn geheel in lijn met de landelijk actuele thema’s “de juiste zorg op de juiste plaats” en “geneeskundige netwerken” en met deze innovatie loopt de organisatie dan ook  voorop.

Mevrouw Lisa van Winssen, neuroloog nam ons mee met een presentatie over het Nijmeegse Parkinsonnetwerk waarin ook de Boxmeerse neurologen  participeren.

Anoek Schallenberg en Diny van Vliet namen de aanwezigen mee in nieuwe ontwikkelingen binnen de stichting. Na 7 jaar is  het tijd voor een nieuwe frisse wind en is een plan van aanpak in voorbereiding om naast ambassadeurs meer vrijwilligers (Vrienden) te betrekken bij de vele mooie projecten voor patenten en medewerkers van ons ziekenhuis.

Tenslotte gaf internist/oncoloog Brian Scholtes samen met Wilma Derksen een uiteenzetting hoe hij met zijn patiënten  contact houdt via de BeterDichtbij app.

De zeer informatieve avond werd afgesloten met een hapje en een drankje.

‹ Terug naar nieuwsoverzichtDoneer nu!
ANBI

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
archief  ›