Vriendjes van het Maasziekenhuis

Woensdag 08 februari 2023
Nieuws
Beugen - Het hele jaar worden er bijna dagelijks baby’s geboren in Maasziekenhuis Pantein. De Vrienden van het Maasziekenhuis vinden het belangrijk dat ook zuigelingen zich welkom voelen in het Maasziekenhuis. Daarom hebben zij een leuk presentje voor de allerkleinsten. 
 
Iedere pasgeboren baby in het Maasziekenhuis kan rekenen op een presentje van de Vrienden van het Maasziekenhuis. Deze Stichting zet zich belangeloos in voor een nog leefbaarder, aangenamer, sfeervoller en aantrekkelijker Maasziekenhuis. Een slabber met de toepasselijke tekst ‘Vriendje van het Maasziekenhuis’ is natuurlijk een welkome aanwinst voor knoeiende en kliederende kindjes. De kleertjes zijn voortaan veilig wanneer er gemorst wordt. 
 
Leuke actie 
Aan dit cadeautje voor de jonge Vriendjes van het Maasziekenhuis  zit een leuke actie verbonden. Wanneer het kindje zijn of haar fruithapje eet, of op zijn/haar eerste verjaardag smult van een slagroomtaart met de slabber om, levert dat vast leuke en grappige kiekjes op. Wanneer ouders deze op Facebook posten en de Vrienden taggen door @vriendenvanhetmaasziekenhuis toe te voegen maken zij kans op een fotoshoot. 
‹ Terug naar nieuwsoverzichtDoneer nu!
Doneren? Doneer d.m.v. QR-code voor een donatie. Het bedrag kan eenvoudig aangepast worden. QR-code
ANBI

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
archief  ›