Cadeauartikelen stichting Vrienden van het Maasziekenhuis

Maandag 09 december 2019
Nieuws

Cadeauartikelen stichting Vrienden van het Maasziekenhuis

Wanneer een dierbare in het ziekenhuis ligt, vrolijkt u die graag op met een bezoekje en een leuk presentje. Als u de hoofdingang van het Maasziekenhuis Pantein binnenkomt ziet u aan de linker zijde het Grand Café met daarbij een winkeltje. Diverse leuke en zinvolle cadeauartikelen om iemand een hart onder de riem te steken zijn hier te koop.

Op een van de schappen treft u cadeauartikelen met een speciaal tintje. Ze zijn voorzien van het logo van stichting Vrienden van het Maasziekenhuis. Deze stichting en zijn bestuur zetten zich belangeloos in voor een nog leefbaarder, aangenamer, sfeervoller en aantrekkelijker Maasziekenhuis.
Om dit te kunnen doen zijn zij afhankelijk van financiële steun. Met de leveranciers van de artikelen op deze schap in het winkeltje zijn mooie prijsafspraken gemaakt, zodat de opbrengsten van de artikelen zo hoog mogelijk zijn voor de Vrienden van het Maasziekenhuis.

Prachtig ontworpen wenskaarten met grappige woordspelingen, een functioneel kaartspel, puzzelboeken met verschillende soorten puzzels en zelfs paraplu’s zijn te verkrijgen. Maar denk ook aan engeltjes, armbandjes, en kaarsjes met een boodschap. Met de koop van deze artikelen steunt u de Vrienden. Alles komt direct en indirect ten goede aan de patiënten van het Maasziekenhuis, er blijft niets aan de strijkstok hangen.

Komt u ook eens een kijkje nemen in het gezellige winkeltje? Natuurlijk mag u behalve een ander ook uzelf eens verwennen!

Tekst: Wanda Schrijft

‹ Terug naar nieuwsoverzichtDoneer nu!
Doneren? Doneer d.m.v. QR-code voor een donatie. Het bedrag kan eenvoudig aangepast worden. QR-code
ANBI

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
archief  ›