Ambassadeursbijeenkomst

Maandag 04 november 2019
Nieuws
Ambassadeursbijeenkomst
Op 21 oktober 2019 bezochten wij de Ambassadeursbijeenkomst van stichting Vrienden van het Maasziekenhuis in Boxmeer. We zijn al enkele jaren betrokken als ambassadeur bij deze stichting.
De avond start met een warm welkom en een presentatie van een drie D-printer. In de toekomst wil het Maasziekenhuis een dergelijke printer inzetten bij behandeling van botbreuken.
Vervolgens krijgen we een kijkje achter de schermen van het Maasziekenhuis. Zichtbaar betrokken verpleegkundigen leggen ons uit hoe zij te werk gaan. We zien in de praktijk wat er gebeurt met het geld dat we doneren.
Terwijl ik luister naar de heldere uitleg van een verpleegkundige kijk ik naar boven. Boven een behandeltafel is een prachtig plafond gecreëerd; een wolkenlucht met groene bladeren. Ook de muur is voorzien van een sfeervol behang. Direct beeld ik me in hoe rustgeven dit moet zijn als je met pijn op de tafel ligt. Op mijn opmerking hierover reageert de verpleegkundige; “Dit is óók door de Vrienden van het Maasziekenhuis gerealiseerd.”

Het was heel fijn en bijzonder om te mogen zien, horen en beleven hoe goed het geld van de ambassadeurs terecht komt en hoe zinvol het besteed wordt. Het eten was heerlijk, de sfeer was gezellig. We kijken terug op een geslaagde bijeenkomst. Dankjewel.
J.H. Laarakkers BV Sambeek
‹ Terug naar nieuwsoverzichtDoneer nu!
Doneren? Doneer d.m.v. QR-code voor een donatie. Het bedrag kan eenvoudig aangepast worden. QR-code
ANBI

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
archief  ›