Maarten Pieper is, samen met zijn vrouw, trots op HEMA Boxmeer en Mill.

Interview met onze Ambassadeur Maarten Pieper van HEMA Boxmeer en Mill

 

Hema (Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam) is misschien wel het meest bekende Nederlandse warenhuis ter wereld. Met  de Hemaworst, Jip en Janneke speelgoed, basiskleding en andere typische artikelen, heeft het sinds 1926 heel Nederland veroverd.
‘Het dagelijkse leven van mensen leuker, makkelijker maar vooral bijzonder maken’ lees verder ....

Kinderen Maasziekenhuis pimpen hun rolstoel


Een gewone rolstoel vinden kinderen maar saai. En kinderen houden nu eenmaal niet van saai, zeker niet als zij zich in een ziekenhuis in een rolstoel moeten verplaatsen.

Dit bracht Berry Geurts van het Maasziekenhuis op het idee om die kinderen zelf een ontwerp te laten maken voor de kunststof spaakbeschermers van de rolstoelen van de afdeling Kind. “Voor en door kinderen, is nu eenmaal mijn motto”, aldus de pedagogisch medewerker.

Die kinderen waren meteen enthousiast  Lees verder .....
Onthulling spaakbeschermers door vice-voorzitter Jan van Raaij in het bijzijn van de jonge kunstenaars en hun familie. Van Raaij vatte zijn bewondering en waardering  kort samen: “Gewoon geweldig!”
Jos Bongers overhandigt de cheque van € 360,-- aan onze secretaris Johan Smedema

10 jaar Jos Bongers en gift voor stichting: € 360,--


Autobedrijf “Bosch Car Service” Jos Bongers aan de Veerweg 3 in Oeffelt, vierde op donderdag 15 juni 2017 het tien jarig jubileum van zijn bedrijf. In plaats van cadeaus werd een kleine bijdrage voor onze stichting gevraagd.

Dit resulteerde in een gift van € 360,--. Hartelijk dank Jos!

Gift bij overlijden € 738,--

 

Op 18 juli 2017 is Ellie Kooijmans-Burgers overleden. Haar wens was geen bloemen te doen maar een donatie aan de Vrienden van het Maasziekenhuis. In totaal is dit maar liefst een bedrag van € 738,- euro geworden.
Dankbaar voor deze gift maar vooral dat wij gedurende haar ziekte voor afleiding hebben gezorgd, wensen we de familie heel veel sterkte met dit verlies.

Onderzoek op de mammapoli


Vrouwen bij wie een afwijking is gevonden in de borst en/of oksel komen naar de Mammapoli van Maasziekenhuis Pantein voor verder onderzoek. Zij krijgen vooraf schriftelijk informatie. Als aanvulling hierop is nu ook een voorlichtingsfilmpje gemaakt, waarin te zien is hoe onderzoek op de Mammapoli plaatsvindt.

Alle onderzoeken vinden zoveel mogelijk plaats op één ochtend en de meeste patiënten horen aan het eind van de dag al de diagnose. In de film maakt u kennis met de behandelaars en neemt u een kijkje in de onderzoeksruimtes. De film kan helpen bij de voorbereiding op het onderzoek op de Mammapoli.

De film is tot stand gekomen dankzij een bijdrage van onze Stichting Vrienden van het Maasziekenhuis en Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen. Én dankzij de medewerking van de patiënt en partner en de 'acteurs' van het Maasziekenhuis.

Bedrijvig Beurs en MaasValleiWonen beurs: bezoek ons, wij staan er!


Dankzij de organisatoren van Bedrijvig Beurs en MaasvalleiWonen beurs krijgen wij ook dit jaar weer gratis een mooie stand op beide beurzen: Ebben Inspyrium, Beerseweg 45 te Cuijk. 

De Bedrijvig Beurs is woensdag 13 en donderdag 14 september a.s. geopend van 15.00 - 22.00 uur. Kaarten kosteloos te verkrijgen via hun website: www.bedrijvigbeurs.nl

De  MaasValleiWonen beurs is volgende week zaterdag 23 en zondag 24 september a.s. geopend van 10.00 -17.00 uur. Kaarten kosteloos te verkrijgen via hun website: www.maasvalleiwonen.nl

Wij verheugen ons er nu al op het publiek te laten zien wat wij gerealiseerd hebben. Dit was alleen maar mogelijk dankzij de financiële bijdragen van al die Ambassadeurs/ondernemers en particuliere donateurs uit de regio.

U komt toch ook even langs?
 

Wij verloten op beide beurzen fotoshoots van Jos Janssen en Gijs Hoogland

Heeft u binnenkort ook iets te vieren? Binnen of buiten uw bedrijf?

 

Maak gebruik van onze regionale bekendheid binnen Land van Cuijk en Maasduinen. 
U kunt ons heel gemakkelijk steunen door een groot of klein bedrag over te maken op ons bankrekeningnummer NL75 RABO 013 87 17 435 ten name van onze stichting. Ook kunt u via iDeal op onze website meteen een bedrag overmaken: klik hier. 

Patiënten en bezoekers (en dus ook het verplegend personeel) zullen u dankbaar zijn voor uw steun. 
Wat we al zo deden met uw steun? Kijk eens op onze website onder projecten: klik hier.